Hozzavalok:
Csirkecomb
so
bors
ketch up
joghurt
liszt
fokhagyma
voroshagyma
borokabogyo
Koretnek: rizs es gyumolcs tetszes szerint
A csirkecombokat kicsontozzuk es kiklopfoljuk/ Soval, borssal es ketcuppal beizesitjuk, egy napig hutoben erleljuk.
Elokeszitjuk a martast. Joghurtot keveske vizzel felhigithuk, sot, borsot, ketchupot, borokabogyot, zuzott fokhagymat, finomra vagott voroshagymat keverunk bele. A csirkecombokat lisztbe forgatjuk, elosutjuk, tepsibe rendezzuk, raontjuk a joghurtos szoszt es elomelegitett sutoben keszre paroljuk. Rizs es friss gyumolcs a korete.
Palko ezt a receptet keszitette el nekunk a karacsonyi vacsorara mikor kint volt Austztraliaban! Hatalmas sikere volt!
No comments:
Post a Comment